In onze restaurants kun je heerlijk genieten van het uitzicht, een kopje koffie of een volledige maaltijd. In onze shops vind je alles om je bezoek aan Madurodam tot een blijvende herinnering te maken.

Restaurants

Restaurant Taste of Holland is gelegen in het entreegebouw. Bovenop de dijk aan de overzijde van het park ligt het Panorama Café.

Tip: in het hoogseizoen zijn ook onze snackcorner en mobiele verkooppunten geopend! Probeer hier o.a. ons heerlijke biologische softijs eens.

Restaurant Taste of Holland

In ons restaurant Taste of Holland kan je de hele dag terecht voor een kopje koffie of een verse munt thee met iets lekkers. Zo vind je hier een assortiment aan verschillende soorten gebak (zoals onze oer-Hollandse appeltaart). Voor je lunch, avondmaaltijd of gewoon tussendoor heb je een ruime keuze uit vers gemaakte broodjes, huisgemaakte soepen en verschillende heerlijke warme maaltijden, zoals onze vers bereide spaghetti met 100% biologisch rundvlees of ons nieuwe wokgerecht met verse groenten en beter leven kip. Uiteraard kan je in ons restaurant de hele dag genieten van een drankje en een hapje.

In restaurant Taste of Holland en het aansluitend terras, kan je genieten van het beste dat Nederland te bieden heeft! De open keuken maakt dit restaurant nog levendiger en laat je direct contact hebben met de keukenbrigade.

De kinderen kunnen nadat ze hebben gesmuld van hun Kidsbox uitrusten in de kinderhoek en naar een filmpje kijken terwijl de (groot)ouders van nog een heerlijk kopje koffie genieten met uitzicht over de haven.

Met heel veel plezier vertellen onze medewerkers welke producten wij verwerken in onze gerechten. Uiteraard kunt u bij ons ook informatie krijgen over de allergenen per gerecht.

Wij laten u graag kennis maken met een verrassend, veelzijdig en gezellig restaurant, waarbij gastvrijheid hoog in ons vaandel staat.

Panorama Café

Aan de achterzijde van het park vind je het Panorama Café met aansluitend een groot terras. Door de glazen wanden heb je zowel binnen als op het terras een fantastisch uitzicht! Je kunt hier lekker lunchen terwijl de kinderen uitrazen in de speeltuin De Waddenzee of in onze nieuwe Nijntje speeltuin voor de aller kleinsten. Het assortiment bestaat o.a. uit warme appelflap, saucijzenbroodjes, heerlijke vers gemaakte sandwiches en is er een ruime keuze aan diverse drankjes. Naast koffie, thee en vers gemaakte smoothies is er een ruim aanbod aan verfrissende frisdrankjes, biertjes en wijnen

In de aangrenzende SnackCorner hebben we heerlijke steakhouse frites en diverse warme snacks, bijvoorbeeld onze nieuwe krokante kroket bereid met 100% rundvlees.

Met trots presenteren wij nu ook onze overheerlijke sandwiches die dagelijks vers worden klaargemaakt door onze kok. Wij laten u genieten van onze verse smoothies en vele andere drankjes uit ons ruime assortiment.
Voor de allerkleinsten hebben we ook een gewone, heerlijke krentenbol in een verrassingszakje gedaan.

Het Panorama Café en de SnackCorner kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn.

Reserveren voor groepen

Voor gezelschappen tot 20 personen is reserveren in dit restaurant niet nodig, door de grote capaciteit kun je gewoon plaatsnemen. Voor groepen boven de 20 personen kun je kiezen uit diverse arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Hollandse koffietafel? Buiten de openingstijden van Madurodam is restaurant Taste of Holland ook uitermate geschikt voor besloten evenementen. Meer weten? Kijk dan op de website van Madurodam Events.

Dieetproducten

Volg je een dieet of heb je speciale wensen? In ons restaurant Taste of Holland serveren wij bijvoorbeeld glutenvrije producten zoals friet, een worstje en ijs. Je kunt je wensen vooraf doorgeven aan de receptie van Madurodam, T (070) 4162400.

Recepties en diners

Het Panorama Café is ideaal voor evenementen, recepties en diners, ook buiten de openingstijden van Madurodam. Meer weten? Kijk dan op de website van Madurodam Events.

Shops

In onze twee shops bieden wij je een uitgebreid assortiment 'Holland souvenirs'. Alles typisch Nederlands maar wel net even anders en origineler.

De grote shop in het park biedt een breed assortiment; van een origineel fotoboek tot een uniek souvenir, van een bouwplaat tot eigentijdse sieraden, je vindt hier altijd iets van je gading.

De kleurrijke shop bij de uitgang biedt aantrekkelijke producten met Hollandse bloemen. Net voordat je Madurodam verlaat, kun je nog even je laatste inkopen doen.