Pasen in Madurodam

Ontmoet de paashaas in Madurodam

Krokussen schieten uit de grond, de temperatuur stijgt én het is bijna Pasen. De hoogste tijd voor paaseieren! Score ze op eerste én tweede paasdag in Madurodam, dé plek waar je ontdekt waar een klein land groot in is. Kom langs!

Op de foto met de paashaas

Wil jij met een échte paashaas op de foto? Kom dan eerste of tweede paasdag naar Madurodam. Een échte paashaas is er dan, uiteraard met een mandje lekkere eitjes.

Speuren naar nijntje

Natuurlijk kun je met Pasen nog veel meer doen en beleven in Madurodam. Voor de allerkleinsten is er een speciale nijntje-speurtocht. In het park ga je op ontdekkingstocht en zoek je naar nijntje. Vind je haar wel óf niet? Spannend.

Ook voor de grote kinderen is er veel leuks. Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Benieuwd naar één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis? Kom naar het Hof van Nederland.

En in Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal het EK won in 1988 én voel je hoe het is om kampioen te worden. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten in één van de speeltuinen.